Nutriční hodnoty (Nepečený jáhlový "štrúdl")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 328 kJ / 1 273 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 31,67 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 31,67 g |
| Tuky | 18,77 g |
| – nasycené | 1,97 g |
| – nenasycené | 14,47 g |
| –– mononenasycené | 2,17 g |
| –– polynenasycené | 12,30 g |
| ––– omega 3 | 1,26 g |
| Vláknina | 30,85 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 30 mg |
| Sůl | 0,03 g |
| Sacharidy | 229,03 g |
| – cukry | 44,78 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrneček 1 hrneček jáhel | Jáhly | 250 g |
| 1,75 hrnečku 1,75 hrnečku jablečného džusu | Džus jablečný | |
| dle chuti cukr (sirup, med, stevia…) | Cukr bílý | |
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky skořice | Skořice ceylonská | 4 g |
| 1 lžička 1 lžička citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 5 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce rozinek | Rozinky | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sekaných vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 15 g |