Nutriční hodnoty (Fenyklový salát II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 213 kJ / 290 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,97 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,97 g |
Tuky | 13,00 g |
– nasycené | 1,88 g |
– nenasycené | 10,81 g |
–– mononenasycené | 5,79 g |
–– polynenasycené | 5,02 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 13,15 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 194 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 27,71 g |
– cukry | 10,33 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 bulvy 1/2 bulvy fenyklu | Fenykl hlíza | 270 g |
1 1 menší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
5 5 ředkviček | Ředkvička čerstvá | |
5 koleček 5 koleček pórku | Pórek čerstvý | |
1 lžíce 1 lžíce loupaných slunečnicových semínek | Slunečnicová semínka loupaná | 15 g |
lžíce lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | |
1 lžička 1 lžička olivového oleje | Olej olivový | 5 ml |
1/2 lžičky 1/2 lžičky balsamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 2.5 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |