Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fenyklový salát II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 213 kJ /
290 kcal
Bílkoviny8,97 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,97 g
Tuky13,00 g
– nasycené1,88 g
– nenasycené10,81 g
–– mononenasycené5,79 g
–– polynenasycené5,02 g
––– omega 30,04 g
Vláknina13,15 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 194 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy27,71 g
– cukry10,33 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 bulvy 1/2 bulvy fenyklu Fenykl hlíza 270 g
1 1 menší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
5 5 ředkviček Ředkvička čerstvá
5 koleček 5 koleček pórku Pórek čerstvý
1 lžíce 1 lžíce loupaných slunečnicových semínek Slunečnicová semínka loupaná 15 g
lžíce lžíce zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12%
1 lžička 1 lžička olivového oleje Olej olivový 5 ml
1/2 lžičky 1/2 lžičky balsamikového octa Ocet balsamikový bílý 2.5 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.