Nutriční hodnoty (Fenyklový salát II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 213 kJ / 290 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,97 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,97 g |
| Tuky | 13,00 g |
| – nasycené | 1,88 g |
| – nenasycené | 10,81 g |
| –– mononenasycené | 5,79 g |
| –– polynenasycené | 5,02 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 13,15 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 194 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 27,71 g |
| – cukry | 10,33 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 bulvy 1/2 bulvy fenyklu | Fenykl hlíza | 270 g |
| 1 1 menší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 5 5 ředkviček | Ředkvička čerstvá | |
| 5 koleček 5 koleček pórku | Pórek čerstvý | |
| 1 lžíce 1 lžíce loupaných slunečnicových semínek | Slunečnicová semínka loupaná | 15 g |
| lžíce lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| 1 lžička 1 lžička olivového oleje | Olej olivový | 5 ml |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky balsamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 2.5 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |