Nutriční hodnoty (Grilovaná vepřová játra s fazolkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 998 kJ / 1 434 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 68,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 61,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,34 g |
| Tuky | 115,41 g |
| – nasycené | 44,03 g |
| – nenasycené | 66,00 g |
| –– mononenasycené | 52,46 g |
| –– polynenasycené | 13,54 g |
| ––– omega 3 | 1,96 g |
| Vláknina | 14,46 g |
| Cholesterol | 994 mg |
| Sodík | 1,91 g |
| Sůl | 4,90 g |
| Sacharidy | 24,25 g |
| – cukry | 8,53 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g vepřových jater | Játra vepřová | 300 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| grilovací koření | Grilovací koření | |
| hrubě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| 250 g 250 g zelených fazolek | Fazolky čerstvé | 250 g |
| 100 g 100 g anglické slaniny (na kostky) | Anglická slanina | 100 g |
| 2 stroužky 2 stroužky utřený česnek | Česnek čerstvý | 14 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |