Nutriční hodnoty (Candát v mandlové krustě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 593 kJ / 142 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,83 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,15 g |
Tuky | 7,76 g |
– nasycené | 1,86 g |
– nenasycené | 3,62 g |
–– mononenasycené | 2,82 g |
–– polynenasycené | 0,80 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 0,30 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 100 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 8,00 g |
– cukry | 0,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 porce 3 porce candáta | Candát filet | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky (použila jsem cca 15 g špaldové) | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
plátky mandlí dle potřeby | Mandle loupané | |
olivový olej | Olej olivový | |
koření na ryby | Grilovací koření | |
sůl | Sůl mořská | |
bylinky dle potřeby | Petržel nať čerstvá |