Nutriční hodnoty (Candát v mandlové krustě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 593 kJ / 142 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,83 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,15 g |
| Tuky | 7,76 g |
| – nasycené | 1,86 g |
| – nenasycené | 3,62 g |
| –– mononenasycené | 2,82 g |
| –– polynenasycené | 0,80 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 0,30 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 100 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 8,00 g |
| – cukry | 0,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 porce 3 porce candáta | Candát filet | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky (použila jsem cca 15 g špaldové) | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| plátky mandlí dle potřeby | Mandle loupané | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| koření na ryby | Grilovací koření | |
| sůl | Sůl mořská | |
| bylinky dle potřeby | Petržel nať čerstvá |