Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Candát v mandlové krustě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie593 kJ /
142 kcal
Bílkoviny9,83 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,15 g
Tuky7,76 g
– nasycené1,86 g
– nenasycené3,62 g
–– mononenasycené2,82 g
–– polynenasycené0,80 g
––– omega 30,04 g
Vláknina0,30 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 100 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy8,00 g
– cukry0,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 porce 3 porce candáta Candát filet
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky (použila jsem cca 15 g špaldové) Mouka pšeničná hladká 10 g
plátky mandlí dle potřeby Mandle loupané
olivový olej Olej olivový
koření na ryby Grilovací koření
sůl Sůl mořská
bylinky dle potřeby Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.