Nutriční hodnoty (Bulgur s chorizem a spoustou jarní cibulky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 727 kJ / 1 847 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 58,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 24,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 34,80 g |
| Tuky | 64,90 g |
| – nasycené | 16,36 g |
| – nenasycené | 46,31 g |
| –– mononenasycené | 25,08 g |
| –– polynenasycené | 21,23 g |
| ––– omega 3 | 2,89 g |
| Vláknina | 29,78 g |
| Cholesterol | 80 mg |
| Sodík | 1,48 g |
| Sůl | 3,60 g |
| Sacharidy | 242,00 g |
| – cukry | 11,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g bulguru | Pšeničný bulgur | 250 g |
| masový vývar | Vývar masový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 PL 2 PL oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| cca 100 g 100 g klobásy Chorizo | Chorizo | 100 g |
| 3-4 3-4 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 4 PL 4 PL sterilované kukuřice (i více, jak má kdo rád) | Kukuřice sterilovaná | 60 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř na dochucení | Pepř černý |