Krůtí škvarečky
Suroviny
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 6. 2018 11:24
Škvarky z krůtí kůže jsou vynikající. Sádlo z kůží běžně používám na smažení i při vysokých teplotách. Nemá žádnou pavůni ani pachuť. Vynikající je i rizoto. Kdyby byly krůtí kůže alespoň kilo za kilo a Cajthamlová dostala od drůbežářských závodů sponzoring za jejich propagaci, pak by to rázem nebyl sajrajt pro socky, ale zdravý, byť vysoce kalorický, doplněk jídelníčku. Dobrou chuť a zdravý rozum bez bulvárního bio a eko všem.
6. 11. 2015 20:53
Dnes jsem zabíjel krůty a říkám si co s tím sádlem.Zkusil jsem udělat ty škvarečky,ale ne v troubě,ale v hrnci a do toho 5 celých stroužků česneku,s tím,že jsem slíval sádlo a je to fakt síla,je 9 hodin večer a asi to s manželkou sníme už teď.Taková je to dobrota!! :D
20. 1. 2010 16:01
Mám dojem, že nedávno v nějakém pořadu (Loskuták?) nevím jistě Milan Vodochodský spotřebovával taky všechno z kachny, nebo co to bylo, každý odřezek na něco spotřeboval. Ty škvarečky dělal taky. Měla jsem pak hlad, jak blázen!
20. 1. 2010 15:23
Hm, škvarečky z krůtí kůže napadly manžu před pár lety, protože jinak ta kůže byla dobrá leda na polévku a pak pro kocouří miláčky. Takto máme dvakrát do roka sice stále energeticky vydatný hříšek , ale když z nich hned po upečení důkladně sleju všechno vyškvařené sádlo, tak zůstává víceméně dobře vysmažená kůže. Ke klasickým vepřovým škvarkům se to obsahem tuku přirovnat opravdu nedá. Navíc je dělám malinkaté a hodně křupavé. Na fotce jsou na dezertním talířku.
20. 1. 2010 13:11
Skvělý a je to takový hříšek,máme moc rádi škvarečky to jo ,můžeme.Nikdy jsem z krůty neděla ani jsem nevěděla,že to z toho jde ,už jsem zase chytřejší.
20. 1. 2010 12:58
20. 1. 2010 12:42
za 2Sice nemůžu takové dobroty, ale dala bych si
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 9 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 12 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 15 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 18 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 5 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 8 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 9 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 9 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 10 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 10 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 11 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 11 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 11 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 13 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: krůtí sádlo krůtí kůže krůtí škvarky sádlo z krůty kůže z krůty škvarky z krůtí kůže škvarky z krůty krůtí sádlo recepty kruti kuze recept co s krůtí kůží krůtí odřezky krupava kachna co s kůží z krůty vodochodský recepty kachna vodochodský kůže z krůty recept kruti sadlo a kuze krůtí kůže recepty co s krůtím sádlem čínská křupavá kachna
Suroviny: sůl
Krůtí škvarečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vl1g
7 názorů