Nutriční hodnoty (Rychlý jogurtový koláč s jahodami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 17 657 kJ / 4 220 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 64,12 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 27,62 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 36,50 g |
| Tuky | 211,68 g |
| – nasycené | 125,61 g |
| – nenasycené | 75,95 g |
| –– mononenasycené | 67,35 g |
| –– polynenasycené | 8,60 g |
| ––– omega 3 | 0,86 g |
| Vláknina | 10,50 g |
| Cholesterol | 1,35 g |
| Sodík | 4,01 g |
| Sůl | 1,63 g |
| Sacharidy | 509,40 g |
| – cukry | 261,80 g |
| ––– laktóza | 1,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
| 150 g 150 g cukru krupice | Cukr bílý | 150 g |
| 150 g 150 g bílého jogurtu (1 kus) | Jogurt kravský bílý 1,5% | 150 ml |
| 125 g 125 g změklého másla | Máslo kravské | 125 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 1 lžička 1 lžička jedlé sody | Jedlá soda | 12 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| jahody (nebo jiné oblíbené ovoce) | Jahody čerstvé | |
| 100 g 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| 100 g 100 g mletého cukru | Cukr bílý | 100 g |