Nutriční hodnoty (Mátovo - hořčicová zálivka na saláty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 451 kJ / 586 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,96 g |
| Tuky | 61,80 g |
| – nasycené | 8,10 g |
| – nenasycené | 53,40 g |
| –– mononenasycené | 45,60 g |
| –– polynenasycené | 7,80 g |
| ––– omega 3 | 0,36 g |
| Vláknina | 0,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 181 mg |
| Sůl | 0,45 g |
| Sacharidy | 6,12 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 lžíce 1 lžíce červeného vinného octa | Ocet vinný červený | 15 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| 3 lžic 3 lžic panenského olivového oleje | Olej olivový | 60 ml |
| 1/2 svazku 1/2 svazku máty | Máta peprná list čerstvá | |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| špetka špetka cukru | Cukr bílý | |
| pepř | Pepř černý |