Nutriční hodnoty (Hovězí veverka s květákovo-bramborovým pyré)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 003 kJ / 957 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 104,13 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 89,21 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,92 g |
| Tuky | 7,52 g |
| – nasycené | 3,05 g |
| – nenasycené | 3,38 g |
| –– mononenasycené | 2,58 g |
| –– polynenasycené | 0,80 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 21,00 g |
| Cholesterol | 191 mg |
| Sodík | 289 mg |
| Sůl | 0,70 g |
| Sacharidy | 72,61 g |
| – cukry | 21,41 g |
| ––– laktóza | 0,01 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g hovězí veverky | Hovězí kýta | 400 g |
| 300 g 300 g květáku | Květák čerstvý | 300 g |
| 300 g 300 g brambor | Brambor zimní | 300 g |
| 1 1 máslo | Máslo kravské | 1 g |
| 1 1 smetana ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
| pepř | Pepř černý | |
| 100 g 100 g malin | Maliny čerstvé | 100 g |
| 1 dcl 1 dcl portského vína | Víno portské | 100 ml |
| 2 2 polévkové lžíce moučkového cukru | Cukr bílý |