Nutriční hodnoty (Paprikovo-paradajková polievka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 472 kJ / 2 025 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 23,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 49,10 g |
Tuky | 30,59 g |
– nasycené | 13,53 g |
– nenasycené | 13,25 g |
–– mononenasycené | 5,53 g |
–– polynenasycené | 7,72 g |
––– omega 3 | 0,78 g |
Vláknina | 27,08 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 188 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 352,30 g |
– cukry | 43,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
1 1 rajčatový protlak nebo pyré | Protlak rajčatový | |
2 2 kapie | Paprika červená čerstvá | 500 g |
2-2,5 l 2-2,5 l vývaru z hovězích odřezků a kostí | Vývar hovězí | 2250 ml |
1 1 pálivá paprička | Chilli paprička čerstvá | |
1 1 Creme Fraiche | Creme fraiche 33% | |
1 1 šlehačka | Šlehačka 35% | |
400 g 400 g krupice z tvrdé pšenice | Krupice pšeničná hrubá | 400 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
hladká petrželka | Petržel nať čerstvá | |
olivový olej | Olej olivový | |
Harissa | Harissa | |
sůl | Sůl mořská |