Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Řepánkový závin)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 240 kJ /
3 642 kcal
Bílkoviny96,04 g
– z toho živočišné bílkoviny17,89 g
– z toho rostlinné bílkoviny78,15 g
Tuky164,51 g
– nasycené17,59 g
– nenasycené131,26 g
–– mononenasycené75,30 g
–– polynenasycené55,95 g
––– omega 39,00 g
Vláknina31,68 g
Cholesterol 281 mg
Sodík 274 mg
Sůl0,92 g
Sacharidy428,56 g
– cukry62,64 g
––– laktóza11,92 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
špetka špetka soli Sůl mořská
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
2 lžíce 2 lžíce cukru krupice Cukr bílý 24 g
3 lžíce 3 lžíce bílého jogurtu (kefíru, podmáslí, zakysanky...) Jogurt kravský bílý 1,5% 45 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
1/2 kostky 1/2 kostky čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 21 g
1 1 menší cukrová řepa Cukrová řepa čerstvá
plátek plátek másla Máslo kravské
cukr dle chuti Cukr bílý
100 g 100 g mletého máku Mák modrý mletý 100 g
trocha trocha mléka Mléko kravské polotučné 1,5%
2 2 cm plátek másla na potření po upečení Máslo kravské 2 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.