Nutriční hodnoty (Uzená žebra pomalu pečená)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 538 kJ / 1 324 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 50,97 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 50,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,97 g |
| Tuky | 122,10 g |
| – nasycené | 26,53 g |
| – nenasycené | 71,64 g |
| –– mononenasycené | 55,88 g |
| –– polynenasycené | 15,76 g |
| ––– omega 3 | 2,20 g |
| Vláknina | 2,12 g |
| Cholesterol | 150 mg |
| Sodík | 203 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 4,90 g |
| – cukry | 0,88 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg uzených vepřových žeber (masitých) | Vepřová žebra | 1000 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 1 lžička 1 lžička mleté červené papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |