Nutriční hodnoty (Tvarohová buchta - bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 18 567 kJ / 4 438 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 88,97 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 63,97 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 25,00 g |
| Tuky | 249,24 g |
| – nasycené | 147,28 g |
| – nenasycené | 88,50 g |
| –– mononenasycené | 79,45 g |
| –– polynenasycené | 9,05 g |
| ––– omega 3 | 0,91 g |
| Vláknina | 7,50 g |
| Cholesterol | 1,71 g |
| Sodík | 628 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 455,90 g |
| – cukry | 266,00 g |
| ––– laktóza | 11,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
| 250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
| 250 g 250 g cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| rozinky | Rozinky | |
| tuk na vymazání formy | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá |