Nutriční hodnoty (Kedlubnová omeleta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 918 kJ / 698 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,93 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 65,97 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
Tuky | 41,85 g |
– nasycené | 13,13 g |
– nenasycené | 19,49 g |
–– mononenasycené | 15,12 g |
–– polynenasycené | 4,38 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 2,78 g |
Cholesterol | 1,14 g |
Sodík | 1,78 g |
Sůl | 4,18 g |
Sacharidy | 10,90 g |
– cukry | 7,15 g |
––– laktóza | 3,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 kedlubny (střední) | Kedluben čerstvý | 90 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky červené papriky | Paprika červená čerstvá | 5 g |
100 g 100 g šunky | Šunka vepřová vařená | 100 g |
50 g 50 g tvrdého sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |
1 lžíce 1 lžíce pažitky | Pažitka čerstvá | 15 g |
1 lžička 1 lžička petrželky | Petržel nať čerstvá | 5 g |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce smetany (nebo mléka) | Smetana kravská sladká 12% | 25 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
rajčátka | Rajče červené čerstvé |