Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kedlubnová omeleta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 918 kJ /
698 kcal
Bílkoviny67,93 g
– z toho živočišné bílkoviny65,97 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,96 g
Tuky41,85 g
– nasycené13,13 g
– nenasycené19,49 g
–– mononenasycené15,12 g
–– polynenasycené4,38 g
––– omega 30,14 g
Vláknina2,78 g
Cholesterol 1,14 g
Sodík 1,78 g
Sůl4,18 g
Sacharidy10,90 g
– cukry7,15 g
––– laktóza3,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 kedlubny (střední) Kedluben čerstvý 90 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky červené papriky Paprika červená čerstvá 5 g
100 g 100 g šunky Šunka vepřová vařená 100 g
50 g 50 g tvrdého sýru Sýr kravský tvrdý 30% 50 g
1 lžíce 1 lžíce pažitky Pažitka čerstvá 15 g
1 lžička 1 lžička petrželky Petržel nať čerstvá 5 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 lžíce 1 lžíce smetany (nebo mléka) Smetana kravská sladká 12% 25 ml
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
rajčátka Rajče červené čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.