Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hrušková marmeláda)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie3 434 kJ /
821 kcal
Bílkoviny4,17 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,17 g
Tuky2,50 g
– nasycené0,42 g
– nenasycené1,50 g
–– mononenasycené0,25 g
–– polynenasycené1,25 g
––– omega 30,33 g
Vláknina30,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 25 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy119,17 g
– cukry94,17 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg oloupaných očištěných hrušek Hruška čerstvá 1000 g
Gelfix 2:1 Želatina cukrářská
cukr dle návodu na Gelfixu Želatina cukrářská
5 5 hřebíčků Hřebíček
2 2 skořice Skořice ceylonská
100 ml 100 ml rumu Rum 100 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.