Nutriční hodnoty (Hrušková marmeláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 3 434 kJ / 821 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,17 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,17 g |
Tuky | 2,50 g |
– nasycené | 0,42 g |
– nenasycené | 1,50 g |
–– mononenasycené | 0,25 g |
–– polynenasycené | 1,25 g |
––– omega 3 | 0,33 g |
Vláknina | 30,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 25 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 119,17 g |
– cukry | 94,17 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg oloupaných očištěných hrušek | Hruška čerstvá | 1000 g |
Gelfix 2:1 | Želatina cukrářská | |
cukr dle návodu na Gelfixu | Želatina cukrářská | |
5 5 hřebíčků | Hřebíček | |
2 2 skořice | Skořice ceylonská | |
100 ml 100 ml rumu | Rum | 100 ml |