Nutriční hodnoty (Hrušková marmeláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 434 kJ / 821 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,17 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,17 g |
| Tuky | 2,50 g |
| – nasycené | 0,42 g |
| – nenasycené | 1,50 g |
| –– mononenasycené | 0,25 g |
| –– polynenasycené | 1,25 g |
| ––– omega 3 | 0,33 g |
| Vláknina | 30,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 25 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 119,17 g |
| – cukry | 94,17 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg oloupaných očištěných hrušek | Hruška čerstvá | 1000 g |
| Gelfix 2:1 | Želatina cukrářská | |
| cukr dle návodu na Gelfixu | Želatina cukrářská | |
| 5 5 hřebíčků | Hřebíček | |
| 2 2 skořice | Skořice ceylonská | |
| 100 ml 100 ml rumu | Rum | 100 ml |