Nutriční hodnoty (Rozbalený vepřový ptáček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 097 kJ / 1 218 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,01 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 15,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,01 g |
| Tuky | 116,92 g |
| – nasycené | 58,02 g |
| – nenasycené | 57,54 g |
| –– mononenasycené | 45,46 g |
| –– polynenasycené | 12,08 g |
| ––– omega 3 | 0,23 g |
| Vláknina | 5,25 g |
| Cholesterol | 124 mg |
| Sodík | 2,32 g |
| Sůl | 5,75 g |
| Sacharidy | 22,05 g |
| – cukry | 4,95 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 300 g vepřové kotlety na plátky | Vepřová kotleta s kostí | |
| 100 g 100 g špeku ( vcelku ) | Špek | 100 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
| 4 4 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| 2 nožičky 2 nožičky párku | Párek vepřový | 80 g |
| 1 lžička 1 lžička plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 15 g |
| okurkový nálev | Nálev z okurek | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |