Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Filé na bramborách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie3 899 kJ /
932 kcal
Bílkoviny58,50 g
– z toho živočišné bílkoviny53,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,00 g
Tuky49,00 g
– nasycené31,00 g
– nenasycené16,50 g
–– mononenasycené14,25 g
–– polynenasycené2,25 g
––– omega 30,33 g
Vláknina5,50 g
Cholesterol 210 mg
Sodík 4,12 g
Sůl10,25 g
Sacharidy61,50 g
– cukry23,50 g
––– laktóza21,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 brambor Brambor zimní 250 g
3 kostky 3 kostky rybího filé Treska filet
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
100 g 100 g tvrdého sýra Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
150 g 150 g Fety Sýr feta 150 g
pažitka Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.