Nutriční hodnoty (Filé na bramborách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 3 899 kJ / 932 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 53,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,00 g |
Tuky | 49,00 g |
– nasycené | 31,00 g |
– nenasycené | 16,50 g |
–– mononenasycené | 14,25 g |
–– polynenasycené | 2,25 g |
––– omega 3 | 0,33 g |
Vláknina | 5,50 g |
Cholesterol | 210 mg |
Sodík | 4,12 g |
Sůl | 10,25 g |
Sacharidy | 61,50 g |
– cukry | 23,50 g |
––– laktóza | 21,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 brambor | Brambor zimní | 250 g |
3 kostky 3 kostky rybího filé | Treska filet | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
100 g 100 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
150 g 150 g Fety | Sýr feta | 150 g |
pažitka | Pažitka čerstvá |