Nutriční hodnoty (Filé na bramborách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 3 899 kJ / 932 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 58,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 53,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,00 g |
| Tuky | 49,00 g |
| – nasycené | 31,00 g |
| – nenasycené | 16,50 g |
| –– mononenasycené | 14,25 g |
| –– polynenasycené | 2,25 g |
| ––– omega 3 | 0,33 g |
| Vláknina | 5,50 g |
| Cholesterol | 210 mg |
| Sodík | 4,12 g |
| Sůl | 10,25 g |
| Sacharidy | 61,50 g |
| – cukry | 23,50 g |
| ––– laktóza | 21,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 brambor | Brambor zimní | 250 g |
| 3 kostky 3 kostky rybího filé | Treska filet | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 100 g 100 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| 150 g 150 g Fety | Sýr feta | 150 g |
| pažitka | Pažitka čerstvá |