Nutriční hodnoty (Odkoukaná pegingská polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 5 541 kJ / 1 324 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,57 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,21 g |
Tuky | 15,53 g |
– nasycené | 3,71 g |
– nenasycené | 7,19 g |
–– mononenasycené | 5,65 g |
–– polynenasycené | 1,55 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 10,20 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 254 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 269,70 g |
– cukry | 263,65 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1/2 1/2 hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | |
30 g 30 g rajčatového protlaku nebo 1-2 na jemno nasekaná rajčátka | Protlak rajčatový | 30 g |
1 šálek 1 šálek cukru (více i méně, záleží jak moc chcete polévku sladkokyselou) | Cukr bílý | 250 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 kedlubna (náhražka bambusu) | Kedluben čerstvý | 180 g |
chilli | Chilli paprička sušená | |
čerstvá paprika | Paprika červená čerstvá | |
mrkev | Mrkev čerstvá | |
bujón nebo kuřecí vývar | Bujón hovězí | |
kuřecí maso (může i nemusí) | Kuře prso | |
ocet nebo citronová šťáva | Ocet lihový | |
olej | Olej řepkový | |
pepř | Pepř černý | |
sojová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
bramborový škrob jemný | Bramborový škrob |