Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dušené pečené koleno

Hodnocení receptu je 5,0 (27×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 105 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 90 min

105 min (15 min příprava + 90 min tepelná úprava)

6. 6. 2008 11:27

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie287 kJ / 69 kcal
Bílkoviny1,96 g
Tuky0,34 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 11 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy12,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova

28. 1. 2023 08:17

:-)<3:yes::yes: to vypadá úúúžasně o chuti nepochybuji :-K

rebeka rebeka

5. 5. 2013 11:26

dělala jsem v pomalém hrnci, pak pro barvičku šoupla na chvilku do trouby.. luxusní:-p:yes::yes: posílám bodík a foto;-)

Ivana79 Ivana79

22. 2. 2011 11:56

Robila som v nedeľu a moc nám chutilo:yes:Suroviny sú jednoduché,bežné,ale práve v tom je tá krása;-)

pes.filipes

30. 3. 2010 09:54

udělala jsem to přesně podle receptu. Jak to, že to není tak nádherně zlato-hnědé?:-( Dopékala jsem to odklopené a polévala..
Krom toho ta cibule je tam "divná" a česnek se pálí... Prostě se mi nepovedla taková chutná vykřupaná pečeně, jakou jsem si představovala..

BILKOVAI BILKOVAI

10. 1. 2010 14:19

Ježiiššš, toto mi nedělejte. Držím dietu :-O;-(:-p:yes::yes:

mirca75 mirca75

10. 1. 2010 13:48

Jurášku(neregi.):-),já bych podlívala asi jen do 1/3 výšky masa(má se péct,né dusit;-)),koleno bych přelévala touto šťávou a dle potřeby bych trošku vody dolila.Pekla bych na horní a spodní pečení a chvíli před vyndáním,bych maso odklopila,aby chytlo pěknou barvičku:-p.Teplota tak 180°C.Vypečené šťávy má být jen trochu a ne jako omáčky-plný hrnec;-).Nevím jestli ti/vám to pomůže,ale snad ano:-).

Jurášek

10. 1. 2010 13:31

Dámy, tak se statečně peru s pečením kolene, vše podle postupu, jen mi neni jasná,:-p jaká má být teplota, jak moc to podlít a na jaký program to mám píct v horkovzdušné troubě-už jsem nato vystřídal tři programy:-) Díky moc

petulen petulen

27. 11. 2009 13:08

Dnes jsme měli k obědu:-p:-8,vynikající.:yes::yes::yes:

spagetka spagetka

9. 4. 2009 16:20

jani, protože chuťové buňky ovládnout prostě nejdou :-!:-!:-!:-D:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 4. 2009 16:15

Proč při pohledu na krásné, upečené masíčko má člověk sliny až v klávesnici?:-p Nádhera! Petro, určitě se ti to povede, proč ne, jen pěkně přelívat výpekem a pomaličku péct, bude to dobré. Dej vědět!;-)

Petra

9. 4. 2009 16:12

Ahojky, tak ted to jdu zkusit, tak se mi to snad povede... :-))

Ivuska137 Ivuska137

13. 3. 2009 20:16

Jó vepřové koleno to je bašta.To my taky rádi.Dietka.Já se chystám v neděli na kachýnku.To bude zase radosti.

rampa

13. 3. 2009 19:54

jo koleno je koleno,co dodat?proste parada:yes:

spagetka spagetka

28. 2. 2009 10:30

to je přesně dietka pro mého manžela :-D:-D:yes::yes:, z vývaru dělám ještě polévku a odtučňovací kůru začnem znova, ale ono je to :-p:-p

Lucifer

28. 2. 2009 09:40

Je to skvělý recept:-).Manžel se jen oblizoval:-!

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pečené koleno pečené koleno recept pečené vepřové koleno tv paprika recepty pecene veprove koleno recept vepřové koleno pečené recept pečené koleno vepřové koleno v papiňáku recept na pečené koleno veprove koleno dušené vepřové koleno pečená kolena pečený koleno koleno pecene koleno v papinaku recept na pečené vepřové koleno vařené koleno pečené koleno v remosce recepty pecene koleno vepřové koleno dušené

Suroviny: koleno vepřové, sůl, česnek, paprika čerstvá červená, cibule, bobkový list, koření nové koření, pepř, kmín celý

TopRecepty.cz

Dušené pečené koleno

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/52A