Nutriční hodnoty (Italská rajčatová polévka LFR)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
| Energie | 1 499 kJ / 358 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,26 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,26 g |
| Tuky | 2,08 g |
| – nasycené | 0,34 g |
| – nenasycené | 1,14 g |
| –– mononenasycené | 0,30 g |
| –– polynenasycené | 0,84 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 18,94 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 74 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 66,30 g |
| – cukry | 50,42 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg rajčat | Rajče červené čerstvé | 1000 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| hrst hrst čerstvé bazalky | Bazalka čerstvá | |
| kelímek kelímek smetany | Smetana kravská sladká 12% | |
| muškátový oříšek | Muškátový oříšek | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| máslo | Máslo kravské | |
| 1 1 zeleninový bujón | Bujón zeleninový | |
| mozzarella | Mozzarella kravská |