Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečené krůtí maso s broskví)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie180 kJ /
43 kcal
Bílkoviny1,68 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,68 g
Tuky0,11 g
– nasycené0,06 g
– nenasycené0,06 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,06 g
––– omega 30,00 g
Vláknina3,92 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy8,40 g
– cukry0,56 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 krůtí stehna (vykostěná) Krůta stehno s kůží
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
mletý pepř Pepř černý mletý
zeleninové koření Kořenící směs sypká
sůl Sůl mořská
olivový olej Olej olivový
drcený kmín Kmín mletý
zavařené broskve (dle chuti) Dužina broskve čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.