Nutriční hodnoty (Pečené krůtí maso s broskví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 180 kJ / 43 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,68 g |
| Tuky | 0,11 g |
| – nasycené | 0,06 g |
| – nenasycené | 0,06 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,06 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 3,92 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 8,40 g |
| – cukry | 0,56 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 krůtí stehna (vykostěná) | Krůta stehno s kůží | |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| zeleninové koření | Kořenící směs sypká | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| zavařené broskve (dle chuti) | Dužina broskve čerstvá |