Nutriční hodnoty (Dvoubarevná quinoa na šalotce, cuketě a žampionech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 741 kJ / 1 133 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 37,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 37,80 g |
| Tuky | 34,75 g |
| – nasycené | 4,67 g |
| – nenasycené | 29,57 g |
| –– mononenasycené | 19,63 g |
| –– polynenasycené | 9,94 g |
| ––– omega 3 | 0,96 g |
| Vláknina | 37,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 9 mg |
| Sůl | 0,03 g |
| Sacharidy | 149,29 g |
| – cukry | 7,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 šálek 1 šálek quinoy (může být i půl červené, půl bílé) | Quinoa | 250 g |
| 2 šálky 2 šálky zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | |
| 1 1 šalotka | Šalotka čerstvá | |
| 1 1 malá cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 3 stonky 3 stonky řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
| 5 5 žampionů | Žampion čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| sušený česnek | Česnek sušený | |
| pepř | Pepř černý | |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| parmezán | Parmezán | |
| hrst hrst rukoly | Rukola čerstvá |