Nutriční hodnoty (Králičí játra s domácí klobáskou a cibulí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 188 kJ / 45 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,40 g |
| Tuky | 0,20 g |
| – nasycené | 0,07 g |
| – nenasycené | 0,07 g |
| –– mononenasycené | 0,03 g |
| –– polynenasycené | 0,04 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 5,18 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 7 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 8,40 g |
| – cukry | 4,34 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| játra z 1 králíka | Játra králičí | |
| 1 1 domácí klobáska | Klobása | |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 dl 2 dl vývaru (z králíka hlava, žebra) | Králík | |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| petrželová nať (plocholistá) | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sádlo | Sádlo vepřové |