Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krůtí maso pod pokličkou z batátů)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 240 kJ /
535 kcal
Bílkoviny29,67 g
– z toho živočišné bílkoviny23,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,18 g
Tuky16,15 g
– nasycené10,56 g
– nenasycené4,91 g
–– mononenasycené3,72 g
–– polynenasycené1,19 g
––– omega 30,26 g
Vláknina7,43 g
Cholesterol 76 mg
Sodík 263 mg
Sůl0,64 g
Sacharidy64,51 g
– cukry9,55 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g krůtího masa Krůta prsa bez kůže 100 g
12 g 12 g lilku Lilek čerstvý 12 g
2 2 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
30 g 30 g kukuřice Kukuřice sterilovaná 30 g
1 1 čajová lžička červené kari pasty Curry pasta
35 g 35 g kokosového mléka Nápoj kokosový 35 ml
25 ml 25 ml kuřecího vývaru na podlití Vývar kuřecí 25 ml
200 g 200 g oloupaných batátů Batáty neloupané 200 g
1/2 1/2 čajové lžičky římského kmínu Římský kmín mletý
10 g 10 g másla Máslo kravské 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.