Nutriční hodnoty (Krůtí maso pod pokličkou z batátů)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 240 kJ / 535 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 23,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,18 g |
Tuky | 16,15 g |
– nasycené | 10,56 g |
– nenasycené | 4,91 g |
–– mononenasycené | 3,72 g |
–– polynenasycené | 1,19 g |
––– omega 3 | 0,26 g |
Vláknina | 7,43 g |
Cholesterol | 76 mg |
Sodík | 263 mg |
Sůl | 0,64 g |
Sacharidy | 64,51 g |
– cukry | 9,55 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g krůtího masa | Krůta prsa bez kůže | 100 g |
12 g 12 g lilku | Lilek čerstvý | 12 g |
2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
30 g 30 g kukuřice | Kukuřice sterilovaná | 30 g |
1 1 čajová lžička červené kari pasty | Curry pasta | |
35 g 35 g kokosového mléka | Nápoj kokosový | 35 ml |
25 ml 25 ml kuřecího vývaru na podlití | Vývar kuřecí | 25 ml |
200 g 200 g oloupaných batátů | Batáty neloupané | 200 g |
1/2 1/2 čajové lžičky římského kmínu | Římský kmín mletý | |
10 g 10 g másla | Máslo kravské | 10 g |