Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Přírodní krkovička s kedlubnovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 250 kJ /
538 kcal
Bílkoviny9,45 g
– z toho živočišné bílkoviny7,15 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,30 g
Tuky44,40 g
– nasycené28,58 g
– nenasycené15,12 g
–– mononenasycené13,84 g
–– polynenasycené1,28 g
––– omega 30,19 g
Vláknina0,60 g
Cholesterol 140 mg
Sodík 81 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy24,80 g
– cukry11,20 g
––– laktóza10,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 plátky 2 plátky krkovice bez kosti Vepřová krkovice
1 1 větší kedlubna Kedluben čerstvý 180 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
200 ml 200 ml mléka (nebo smetany na vaření) Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
koření na steak Koření Argentina
olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská
mletý bílý pepř Pepř bílý mletý
mletý černý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.