Nutriční hodnoty (Přírodní krkovička s kedlubnovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 250 kJ / 538 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,45 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,15 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,30 g |
| Tuky | 44,40 g |
| – nasycené | 28,58 g |
| – nenasycené | 15,12 g |
| –– mononenasycené | 13,84 g |
| –– polynenasycené | 1,28 g |
| ––– omega 3 | 0,19 g |
| Vláknina | 0,60 g |
| Cholesterol | 140 mg |
| Sodík | 81 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 24,80 g |
| – cukry | 11,20 g |
| ––– laktóza | 10,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 plátky 2 plátky krkovice bez kosti | Vepřová krkovice | |
| 1 1 větší kedlubna | Kedluben čerstvý | 180 g |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 200 ml 200 ml mléka (nebo smetany na vaření) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
| koření na steak | Koření Argentina | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý | |
| mletý černý pepř | Pepř černý mletý |