Nutriční hodnoty (Patizon jako peříčko)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 972 kJ / 232 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 6,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,60 g |
| Tuky | 3,47 g |
| – nasycené | 0,60 g |
| – nenasycené | 2,52 g |
| –– mononenasycené | 1,22 g |
| –– polynenasycené | 1,30 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 5,30 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 134 mg |
| Sůl | 0,26 g |
| Sacharidy | 34,44 g |
| – cukry | 1,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 patizon | Patizon čerstvý | |
| 50 g 50 g (5 PL) ovesných vloček | Vločky ovesné | 50 g |
| 2 2 bílky | Vaječný bílek | 66 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| česnek (podle chuti, spíše šetřit) | Česnek čerstvý | |
| pepř (přiměřeně nebo vynechat) | Pepř černý | |
| tuk na smažení | Olej řepkový |