Nutriční hodnoty (Osvěžující kuřecí salát s okurkou a mátou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 420 kJ / 578 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 81,55 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,35 g |
Tuky | 24,45 g |
– nasycené | 3,84 g |
– nenasycené | 20,04 g |
–– mononenasycené | 16,95 g |
–– polynenasycené | 3,09 g |
––– omega 3 | 0,69 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 193 mg |
Sodík | 1,52 g |
Sůl | 3,64 g |
Sacharidy | 6,72 g |
– cukry | 4,88 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2-3 2-3 menší okurky | Okurka salátová čerstvá | |
1 1 vařené kuřecí prso | Kuře prso | 350 g |
šťáva z 1/2 citrónu | Šťáva z citrónu | |
1-2 lžíce 1-2 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 22.5 ml |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
1 lžička 1 lžička hnědého cukru | Cukr třtinový | 5 g |
několik několik lístků máty | Máta peprná list čerstvá | |
1 1 chilli paprička | Chilli paprička čerstvá |