Nutriční hodnoty (Jablečno - tvarohový nákyp)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 000 kJ / 1 673 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,94 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 87,84 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,10 g |
Tuky | 51,44 g |
– nasycené | 22,32 g |
– nenasycené | 19,12 g |
–– mononenasycené | 15,33 g |
–– polynenasycené | 3,79 g |
––– omega 3 | 0,39 g |
Vláknina | 19,19 g |
Cholesterol | 869 mg |
Sodík | 602 mg |
Sůl | 1,23 g |
Sacharidy | 198,99 g |
– cukry | 168,79 g |
––– laktóza | 27,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
700 g 700 g jablek | Jablko čerstvé | 700 g |
500 g 500 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 500 g |
200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
3 lžíce 3 lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 33 g |
3 lžíce 3 lžíce cukru | Cukr bílý | 75 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový |