Nutriční hodnoty (Jablečno - tvarohový nákyp)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 7 000 kJ / 1 673 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 93,94 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 87,84 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,10 g |
| Tuky | 51,44 g |
| – nasycené | 22,32 g |
| – nenasycené | 19,12 g |
| –– mononenasycené | 15,33 g |
| –– polynenasycené | 3,79 g |
| ––– omega 3 | 0,39 g |
| Vláknina | 19,19 g |
| Cholesterol | 869 mg |
| Sodík | 602 mg |
| Sůl | 1,23 g |
| Sacharidy | 198,99 g |
| – cukry | 168,79 g |
| ––– laktóza | 27,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 700 g 700 g jablek | Jablko čerstvé | 700 g |
| 500 g 500 g tvarohu ve vaničce | Tvaroh polotučný | 500 g |
| 200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 3 lžíce 3 lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 33 g |
| 3 lžíce 3 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 75 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový |