Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečno - tvarohový nákyp)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 000 kJ /
1 673 kcal
Bílkoviny93,94 g
– z toho živočišné bílkoviny87,84 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,10 g
Tuky51,44 g
– nasycené22,32 g
– nenasycené19,12 g
–– mononenasycené15,33 g
–– polynenasycené3,79 g
––– omega 30,39 g
Vláknina19,19 g
Cholesterol 869 mg
Sodík 602 mg
Sůl1,23 g
Sacharidy198,99 g
– cukry168,79 g
––– laktóza27,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
700 g 700 g jablek Jablko čerstvé 700 g
500 g 500 g tvarohu Tvaroh polotučný 500 g
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
3 lžíce 3 lžíce polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 33 g
3 lžíce 3 lžíce cukru Cukr bílý 75 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.