Nutriční hodnoty (Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 23 618 kJ / 5 645 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 13,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 98,25 g |
Tuky | 200,75 g |
– nasycené | 67,05 g |
– nenasycené | 125,38 g |
–– mononenasycené | 92,04 g |
–– polynenasycené | 33,34 g |
––– omega 3 | 8,79 g |
Vláknina | 29,40 g |
Cholesterol | 279 mg |
Sodík | 554 mg |
Sůl | 1,25 g |
Sacharidy | 822,98 g |
– cukry | 190,88 g |
––– laktóza | 14,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1 hrnek 1 hrnek hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
150 ml 150 ml bílého smetanového jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 150 ml |
150 ml 150 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
30 g 30 g droždí | Droždí pekařské lisované | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
1 lžíce 1 lžíce rumu | Rum | 17 ml |
citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
povidla | Povidla | |
skořice | Skořice ceylonská | |
cukr | Cukr bílý | |
150 g 150 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 150 g |
100 g 100 g cukr moučka | Cukr bílý | 100 g |
100 g 100 g máslo | Máslo kravské | 100 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový |