Nutriční hodnoty (Mangoldovo-ovocný salát se zázvorovým dressingem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 332 kJ / 1 991 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,25 g |
| Tuky | 45,24 g |
| – nasycené | 7,11 g |
| – nenasycené | 37,15 g |
| –– mononenasycené | 31,67 g |
| –– polynenasycené | 5,48 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 16,31 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,81 g |
| Sůl | 4,31 g |
| Sacharidy | 359,20 g |
| – cukry | 61,83 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1,5 hrnku 1,5 hrnku uvařené rýže | Rýže bílá | 375 g |
| 4-5 4-5 listů mangoldu | Mangold | |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 broskve | Dužina broskve čerstvá | |
| 1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 2 lžíce 2 lžíce jablečného octa | Ocet jablečný | 30 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 1 lžička 1 lžička čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | 5 g |
| 4 lžíce 4 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 44 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
| 1 hrst 1 hrst ořechů | Vlašské ořechy |