Nutriční hodnoty (Kuřecí játra na smetaně se slaninou a čerstvou paprikou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 10 382 kJ / 2 481 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 94,85 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,11 g |
Tuky | 185,57 g |
– nasycené | 84,31 g |
– nenasycené | 91,46 g |
–– mononenasycené | 75,42 g |
–– polynenasycené | 16,03 g |
––– omega 3 | 1,25 g |
Vláknina | 27,16 g |
Cholesterol | 2,66 g |
Sodík | 2,88 g |
Sůl | 7,10 g |
Sacharidy | 91,15 g |
– cukry | 27,20 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
150 g 150 g slaniny | Špek | 150 g |
200 g 200 g čerstvé masité papriky | Paprika červená čerstvá | 200 g |
1 lžíci 1 lžíci oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 1 menší cibuli | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžičku 1 lžičku sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
2 2 prolisované stroužky česneku (kdo nemá rád, vynechá) | Česnek čerstvý | 140 g |
2 lžičky 2 lžičky solamylu | Bramborový škrob | 10 g |
200 ml 200 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
na ozdobu lístky lístky čerstvé petrželky | Petržel nať čerstvá | |
na podlití vodu nebo vývar | Voda |