Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí játra na smetaně se slaninou a čerstvou paprikou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie10 382 kJ /
2 481 kcal
Bílkoviny106,96 g
– z toho živočišné bílkoviny94,85 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,11 g
Tuky185,57 g
– nasycené84,31 g
– nenasycené91,46 g
–– mononenasycené75,42 g
–– polynenasycené16,03 g
––– omega 31,25 g
Vláknina27,16 g
Cholesterol 2,66 g
Sodík 2,88 g
Sůl7,10 g
Sacharidy91,15 g
– cukry27,20 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kuřecích jater Játra kuřecí 500 g
150 g 150 g slaniny Špek 150 g
200 g 200 g čerstvé masité papriky Paprika červená čerstvá 200 g
1 lžíci 1 lžíci oleje Olej řepkový 11 ml
1 1 menší cibuli Cibule čerstvá 70 g
1 lžičku 1 lžičku sladké mleté papriky Paprika červená sušená 1 g
2 2 prolisované stroužky česneku (kdo nemá rád, vynechá) Česnek čerstvý 140 g
2 lžičky 2 lžičky solamylu Bramborový škrob 10 g
200 ml 200 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 200 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
na ozdobu lístky lístky čerstvé petrželky Petržel nať čerstvá
na podlití vodu nebo vývar Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.