Nutriční hodnoty (Vepřový plátek s banánem a jablkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 748 kJ / 657 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,27 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,14 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,13 g |
| Tuky | 18,77 g |
| – nasycené | 11,25 g |
| – nenasycené | 6,48 g |
| –– mononenasycené | 5,29 g |
| –– polynenasycené | 1,19 g |
| ––– omega 3 | 0,23 g |
| Vláknina | 19,80 g |
| Cholesterol | 51 mg |
| Sodík | 19 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 100,65 g |
| – cukry | 93,69 g |
| ––– laktóza | 0,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky vepřové krkovičky | Vepřová krkovice | |
| 3 3 banány | Banán čerstvý | 270 g |
| 3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
| 3 lžíce 3 lžíce suchého bílého vína | Víno bílé suché | 45 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| citrónová šťáva | Šťáva z citrónu |