Nutriční hodnoty (Zapečený pangasius s paprikou a rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 111 kJ / 1 461 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 110,85 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,58 g |
Tuky | 89,54 g |
– nasycené | 43,44 g |
– nenasycené | 45,13 g |
–– mononenasycené | 35,01 g |
–– polynenasycené | 10,13 g |
––– omega 3 | 0,94 g |
Vláknina | 6,92 g |
Cholesterol | 426 mg |
Sodík | 1,30 g |
Sůl | 3,20 g |
Sacharidy | 43,80 g |
– cukry | 36,60 g |
––– laktóza | 5,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g pangasia | Pangas filet | 500 g |
2 2 čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
80 g 80 g sýra cihly | Sýr kravský tvrdý 30% | 80 g |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
2 lžíce 2 lžíce kečupu | Kečup sladký | 30 ml |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
grilovací koření | Grilovací koření | |
sůl | Sůl mořská | |
česnek | Česnek čerstvý |