Nutriční hodnoty (Zapečený pangasius s paprikou a rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 111 kJ / 1 461 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 116,43 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 110,85 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,58 g |
| Tuky | 89,54 g |
| – nasycené | 43,44 g |
| – nenasycené | 45,13 g |
| –– mononenasycené | 35,01 g |
| –– polynenasycené | 10,13 g |
| ––– omega 3 | 0,94 g |
| Vláknina | 6,92 g |
| Cholesterol | 426 mg |
| Sodík | 1,30 g |
| Sůl | 3,20 g |
| Sacharidy | 43,80 g |
| – cukry | 36,60 g |
| ––– laktóza | 5,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g pangasia | Pangas filet | 500 g |
| 2 2 čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 80 g 80 g sýra cihly | Sýr kravský tvrdý 30% | 80 g |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| 2 lžíce 2 lžíce kečupu | Kečup sladký | 30 ml |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| grilovací koření | Grilovací koření | |
| sůl | Sůl mořská | |
| česnek | Česnek čerstvý |