Nutriční hodnoty (Beluga čočka s pečenými rajčaty a avokádovou cuketou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 939 kJ / 463 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,40 g |
| Tuky | 22,40 g |
| – nasycené | 3,28 g |
| – nenasycené | 18,85 g |
| –– mononenasycené | 15,89 g |
| –– polynenasycené | 2,96 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 30,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 64 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 43,54 g |
| – cukry | 37,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrnek 1 hrnek černé čočky (beluga) | Čočka černá neloupaná | |
| 20 20 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 600 g |
| 3 3 střední cuketky | Cuketa čerstvá | 300 g |
| 1 1 avokádo | Avokádo čerstvé | |
| šťáva z 1/2 citrónu | Šťáva z citrónu | |
| 1 lžíce 1 lžíce javorového sirupu | Sirup javorový | 15 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 1 hrst 1 hrst slunečnicových semínek | Slunečnicová semínka loupaná | |
| čerstvá rukola | Rukola čerstvá | |
| čerstvé bylinky na ozdobu (např. kopr) | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |