Nutriční hodnoty (Drškůvka z kotrče)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 670 kJ / 399 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 23,41 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 10,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,41 g |
| Tuky | 12,14 g |
| – nasycené | 7,80 g |
| – nenasycené | 4,24 g |
| –– mononenasycené | 1,06 g |
| –– polynenasycené | 3,18 g |
| ––– omega 3 | 0,50 g |
| Vláknina | 33,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 70 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 36,32 g |
| – cukry | 12,34 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 350 g 350 g kotrče | Hřib čerstvý | 350 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 100 g 100 g slaniny uzené | Špek | 100 g |
| 2 špetky 2 špetky papriky mleté pálivé | Paprika červená sušená | |
| 1 lžička 1 lžička papriky mleté sladké | Paprika červená sušená | 1 g |
| sůl dle chuti | Sůl mořská | |
| 1,5 litru 1,5 litru vývaru (nejlépe hovězího) | Vývar masový | 1500 ml |