Nutriční hodnoty (Celerová pomazánka s ricottou a rozmarýnem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 337 kJ / 81 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 4,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,90 g |
| Tuky | 4,51 g |
| – nasycené | 2,88 g |
| – nenasycené | 1,34 g |
| –– mononenasycené | 1,12 g |
| –– polynenasycené | 0,22 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 2,70 g |
| Cholesterol | 25 mg |
| Sodík | 89 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 3,23 g |
| – cukry | 2,45 g |
| ––– laktóza | 1,67 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 50 g 50 g ricotty | Ricotta | 50 g |
| 60 g 60 g celeru | Celer bulva čerstvá | 60 g |
| 1 lžička 1 lžička extra panenského olivového oleje | Olej olivový | |
| Snítka Snítka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| trochu trochu limetkové šťávy | Šťáva z limetky | |
| sůl | Sůl mořská |