Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová pečeně s batáty, cibulí a jablkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie8 255 kJ /
1 973 kcal
Bílkoviny230,18 g
– z toho živočišné bílkoviny228,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,18 g
Tuky98,58 g
– nasycené17,62 g
– nenasycené71,07 g
–– mononenasycené61,24 g
–– polynenasycené9,82 g
––– omega 30,34 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 480 mg
Sodík 476 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy36,43 g
– cukry32,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřové pečeně v celku (nebo kotletu bez kosti) Vepřová kotleta bez kosti 1000 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
2 2 velká jablka Jablko čerstvé 300 g
2 2 velké batáty Batáty neloupané
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky sladké papriky Paprika červená sušená 0.5 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky kmínu (nebo římského kmínu) Kmín 1.25 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky chilli Chilli paprička sušená 1.25 g
60 ml 60 ml olivového oleje Olej olivový 60 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.