Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová pečeně s batáty, cibulí a jablkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 255 kJ /
1 973 kcal
Bílkoviny230,18 g
– z toho živočišné bílkoviny228,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,18 g
Tuky98,58 g
– nasycené17,62 g
– nenasycené71,07 g
–– mononenasycené61,24 g
–– polynenasycené9,82 g
––– omega 30,34 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 480 mg
Sodík 476 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy36,43 g
– cukry32,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
cca 1 kg 1 kg vepřová pečeně (vepřové kotlety bez kosti, vcelku) Vepřová kotleta bez kosti 1000 g
1-2 1-2 polévkové lžíce olivového oleje Olej olivový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
2 2 velká jablka nakrájené na měsíčky Jablko čerstvé 300 g
2 2 batáty nakrájené na měsíčky Batáty neloupané
1 1 velká cibule nakrájená na silnější plátky Cibule čerstvá 70 g
1/2 1/2 čajové lžičky sladké papriky Paprika červená sušená
1/4 1/4 čajové lžičky kmínu (římský kmín, Comino) Kmín
1/4 1/4 čajové lžičky chilli Chilli paprička sušená
1/4 hrnku 1/4 hrnku (60 ml) olivového oleje Olej olivový 62.5 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.