Nutriční hodnoty (Marinovaný kapr pečený na bramborech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 309 kJ / 74 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,57 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,03 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,54 g |
| Tuky | 3,43 g |
| – nasycené | 2,18 g |
| – nenasycené | 1,18 g |
| –– mononenasycené | 1,05 g |
| –– polynenasycené | 0,13 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 4,55 g |
| Cholesterol | 10 mg |
| Sodík | 6 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 8,43 g |
| – cukry | 2,48 g |
| ––– laktóza | 0,03 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 filety 4 filety kapra | Kapr | 800 g |
| 800 g 800 g brambor | Brambor zimní | 800 g |
| čerstvý rozmarýn | Rozmarýn čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| máslo na vymazání | Máslo kravské | |
| 4 lžíce 4 lžíce rozpuštěného másla | Máslo kravské | 40 g |
| pár snítek snítek rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| pár snítek snítek tymiánu | Tymián sušený | |
| 1 lžička 1 lžička sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| 1 špetka 1 špetka pálivé papriky | Paprika pálivá | |
| pepř mletý (dle chuti) | Pepř černý mletý | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky drceného kmínu | Kmín mletý | 2.5 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |