Nutriční hodnoty (Špagetová dýně se sledi a petrželovou natí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 199 kJ / 287 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,08 g |
| Tuky | 2,91 g |
| – nasycené | 1,15 g |
| – nenasycené | 1,71 g |
| –– mononenasycené | 0,53 g |
| –– polynenasycené | 1,18 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 18,32 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 52 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 49,40 g |
| – cukry | 17,56 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g uvařené špagetové dýně | Dýně špagetová | 500 g |
| 1 konzerva 1 konzerva sleďových filetů v oleji (270 g) | Sardinky v oleji | |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 4 lžíce 4 lžíce sekané petrželové natě | Petržel nať čerstvá | 60 g |
| sůl | Sůl mořská |