Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Špagetová dýně se sledi a petrželovou natí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 199 kJ /
287 kcal
Bílkoviny8,08 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,08 g
Tuky2,91 g
– nasycené1,15 g
– nenasycené1,71 g
–– mononenasycené0,53 g
–– polynenasycené1,18 g
––– omega 30,00 g
Vláknina18,32 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 52 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy49,40 g
– cukry17,56 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g uvařené špagetové dýně Dýně špagetová 500 g
1 konzerva 1 konzerva sleďových filetů v oleji (270 g) Sardinky v oleji
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
4 lžíce 4 lžíce sekané petrželové natě Petržel nať čerstvá 60 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.