Nutriční hodnoty (Špagetová dýně se sledi a petrželovou natí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 199 kJ / 287 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,08 g |
Tuky | 2,91 g |
– nasycené | 1,15 g |
– nenasycené | 1,71 g |
–– mononenasycené | 0,53 g |
–– polynenasycené | 1,18 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 18,32 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 52 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 49,40 g |
– cukry | 17,56 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g uvařené špagetové dýně | Dýně špagetová | 500 g |
1 konzerva 1 konzerva sleďových filetů v oleji (270 g) | Sardinky v oleji | |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
4 lžíce 4 lžíce sekané petrželové natě | Petržel nať čerstvá | 60 g |
sůl | Sůl mořská |