Nutriční hodnoty (Zeleninová příloha k masu, na topinky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 8 592 kJ / 2 054 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 32,82 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 32,82 g | 
| Tuky | 9,33 g | 
| – nasycené | 2,11 g | 
| – nenasycené | 5,49 g | 
| –– mononenasycené | 2,19 g | 
| –– polynenasycené | 3,30 g | 
| ––– omega 3 | 0,12 g | 
| Vláknina | 78,38 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 12,18 g | 
| Sůl | 30,00 g | 
| Sacharidy | 431,20 g | 
| – cukry | 377,24 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg rajčat | Rajče červené čerstvé | 1000 g | 
| 0,5 kg 0,5 kg cibule | Cibule čerstvá | 500 g | 
| 3 3 větší jablka | Jablko čerstvé | 450 g | 
| 6 6 čerstvých paprik | Paprika červená čerstvá | 900 g | 
| 6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g | 
| 3 3 feferonky | Chilli paprička čerstvá | |
| 1 lžíce 1 lžíce kari | Kari | 15 g | 
| 2 lžíce 2 lžíce soli | Sůl mořská | 30 g | 
| 1 lžička 1 lžička pálivé papriky | Paprika pálivá | 6 g | 
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 200 ml 200 ml cukru krupice | Cukr bílý | 200 g | 
| 100 ml 100 ml octa | Ocet lihový | 100 ml |