Nutriční hodnoty (Zeleninová příloha k masu, na topinky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 8 592 kJ / 2 054 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 32,82 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 32,82 g |
| Tuky | 9,33 g |
| – nasycené | 2,11 g |
| – nenasycené | 5,49 g |
| –– mononenasycené | 2,19 g |
| –– polynenasycené | 3,30 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 78,38 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 12,18 g |
| Sůl | 30,00 g |
| Sacharidy | 431,20 g |
| – cukry | 377,24 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg rajčat | Rajče červené čerstvé | 1000 g |
| 0,5 kg 0,5 kg cibule | Cibule čerstvá | 500 g |
| 3 3 větší jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
| 6 6 čerstvých paprik | Paprika červená čerstvá | 900 g |
| 6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
| 3 3 feferonky | Chilli paprička čerstvá | |
| 1 lžíce 1 lžíce kari | Kari | 15 g |
| 2 lžíce 2 lžíce soli | Sůl mořská | 30 g |
| 1 lžička 1 lžička pálivé papriky | Paprika pálivá | 6 g |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 200 ml 200 ml cukru krupice | Cukr bílý | 200 g |
| 100 ml 100 ml octa | Ocet lihový | 100 ml |