Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pravá Jihočeská bramborajda)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 222 kJ /
292 kcal
Bílkoviny9,74 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,74 g
Tuky1,44 g
– nasycené0,32 g
– nenasycené0,85 g
–– mononenasycené0,30 g
–– polynenasycené0,55 g
––– omega 30,02 g
Vláknina21,59 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 229 mg
Sůl0,46 g
Sacharidy51,58 g
– cukry16,46 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 brambory Brambor zimní 150 g
1/3 1/3 celeru Celer bulva čerstvá 180.00000536441803 g
1 1 větší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
2 hrsti 2 hrsti namočených sušených hub Houby sušené směs
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
asi 1 lžíci 1 lžíci mleté papriky Paprika červená sušená 10 g
kousek kousek květáku Květák čerstvý
trošku trošku sádla Sádlo vepřové
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
majoránka Majoránka sušená
něco kmínu Kmín
pažitka či petrželka Petržel nať čerstvá
libeček Libeček čerstvý
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
masox, Vegetu nebo zeleninový vývar- kdo nechce nedává Kořenící směs sypká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.