Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodová žemlovka s čokoládovo-jahodovou šlehačkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 288 kJ /
1 503 kcal
Bílkoviny35,85 g
– z toho živočišné bílkoviny26,93 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,92 g
Tuky90,52 g
– nasycené58,41 g
– nenasycené27,14 g
–– mononenasycené23,10 g
–– polynenasycené4,04 g
––– omega 30,45 g
Vláknina7,45 g
Cholesterol 414 mg
Sodík 653 mg
Sůl1,62 g
Sacharidy132,49 g
– cukry98,15 g
––– laktóza16,02 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky toastového chleba Toast pšeničný tmavý 80 g
asi 100 ml 100 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
1 lžička 1 lžička másla + na vymazání pekáčku Máslo kravské 8 g
150 g 150 g měkkého tvarohu Tvaroh polotučný 150 g
1-2 lžíce 1-2 lžíce tekutého medu Med nepasterovaný 54 g
1 1 vejce – oddělený žloutek a bílek Vaječný žloutek 23 g
20 g 20 g strouhaného kokosu Kokos strouhaný 20 g
6 ks 6 ks větších jahod Jahody čerstvé
2 lžíce 2 lžíce krupicového cukru a stejné množství vody na sirup Cukr bílý 24 g
100 ml 100 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 100 ml
25 g 25 g bílé čokolády Čokoláda mléčná 25% 25 g
20 g 20 g másla Máslo kravské 20 g
45 g 45 g jahod Jahody čerstvé 45 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.