Nutriční hodnoty (Zelný salát s mrkví a medovou zálivkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 629 kJ / 389 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,76 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,76 g |
| Tuky | 13,55 g |
| – nasycené | 1,75 g |
| – nenasycené | 11,79 g |
| –– mononenasycené | 9,62 g |
| –– polynenasycené | 2,17 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 2,05 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 405 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 64,05 g |
| – cukry | 58,57 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 menší hlávkové zelí | Zelí bílé čerstvé | |
| 1 1 velkou mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 2 lžíce 2 lžíce medu | Med nepasterovaný | 72 g |
| 1 lžíci 1 lžíci dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
| citronová šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |