Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Klasický Viktoriin dort s ovocem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie16 949 kJ /
4 051 kcal
Bílkoviny47,25 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny47,25 g
Tuky223,85 g
– nasycené110,31 g
– nenasycené92,35 g
–– mononenasycené65,41 g
–– polynenasycené26,94 g
––– omega 31,33 g
Vláknina10,03 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,06 g
Sůl2,22 g
Sacharidy456,82 g
– cukry237,97 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
240 g 240 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 240 g
180 g 180 g cukru krupice Cukr bílý 180 g
100 g 100 g rostlinného másla (např. AlsanBio) Margarín 100 g
125 ml 125 ml bílého rostlinného jogurtu (nebo hedvábného tofu) Jogurt sójový bílý 125 ml
125 ml 125 ml perlivé vody (nebo rostlinného mléka) Voda sycená 125 ml
2 lžíce 2 lžíce jablečné přesnídávky Jablečné pyré
2 lžičky 2 lžičky vanilkového extraktu Aroma vanilkové 14 ml
2 lžičky 2 lžičky kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek 10 g
1 lžíce 1 lžíce jablečného octa Ocet jablečný 15 ml
1/2 lžičky 1/2 lžičky sody bikarbony Jedlá soda 6 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
400 ml 400 ml kokosového mléka Nápoj kokosový 400 ml
450 g 450 g bílého rostlinného jogurtu Jogurt sójový bílý
100 g 100 g kešu natural Kešu 100 g
100 g 100 g rafinovaného kokosového oleje Olej kokosový 100 ml
25 g 25 g moučkového cukru Cukr bílý 25 g
1 1 ztužovač šlehačky (není nutný) Ztužovač šlehačky
citrónová šťáva (dle chuti) Šťáva z citrónu
jahodová marmeláda Marmeláda jahodová
400 g 400 g jahod (nebo jiného ovoce) Jahody čerstvé 400 g
tuk na vymazání formy Margarín
mouka na vysypání formy Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.