Nutriční hodnoty (Salát z cizrny a hummus)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 538 kJ / 1 802 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 106,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 106,46 g |
| Tuky | 31,34 g |
| – nasycené | 4,26 g |
| – nenasycené | 24,66 g |
| –– mononenasycené | 9,21 g |
| –– polynenasycené | 15,46 g |
| ––– omega 3 | 0,80 g |
| Vláknina | 186,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 96 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 182,60 g |
| – cukry | 43,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g cizrny v suchém stavu | Cizrna | 500 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 500 g 500 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 500 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový | |
| citrón | Citrón čerstvý | |
| špetka špetka cukru | Cukr bílý | |
| pažitka, řeřicha | Řeřicha čerstvá | |
| příp. tofu, sýr a pod. | Sýr kravský tvrdý 30% |