Nutriční hodnoty (Dýňový guláš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 222 kJ / 531 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 102,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 101,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
| Tuky | 6,84 g |
| – nasycené | 2,91 g |
| – nenasycené | 3,11 g |
| –– mononenasycené | 2,76 g |
| –– polynenasycené | 0,36 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 240 mg |
| Sodík | 396 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 12,60 g |
| – cukry | 8,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 1/2 středně velké dýně hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | |
| cca 500 g 500 g hovězí kližka (použila jsem maso z krku) | Hovězí kližka | 500 g |
| 2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| olej dle potřeby | Olej řepkový | |
| mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř dle chuti | Pepř černý |