Nutriční hodnoty (Carpaccio)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 9 539 kJ / 2 280 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 143,73 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 139,73 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
Tuky | 187,86 g |
– nasycené | 32,47 g |
– nenasycené | 138,58 g |
–– mononenasycené | 47,92 g |
–– polynenasycené | 90,67 g |
––– omega 3 | 2,13 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 555 mg |
Sodík | 1,97 g |
Sůl | 4,69 g |
Sacharidy | 3,54 g |
– cukry | 2,14 g |
––– laktóza | 1,84 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
650 g 650 g roštěnce | Hovězí roštěnec | 650 g |
200 ml 200 ml majonézy | Majonéza | 200 g |
1-2 KL 1-2 KL kvalitní omáčky Worcestershire (Lea & Perrins) | Worcestrová omáčka | |
1 KL 1 KL citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 5 ml |
2-3 PL 2-3 PL mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 37.5 ml |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý |