Nutriční hodnoty (Carpaccio)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 9 539 kJ / 2 280 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 143,73 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 139,73 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
| Tuky | 187,86 g |
| – nasycené | 32,47 g |
| – nenasycené | 138,58 g |
| –– mononenasycené | 47,92 g |
| –– polynenasycené | 90,67 g |
| ––– omega 3 | 2,13 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 555 mg |
| Sodík | 1,97 g |
| Sůl | 4,69 g |
| Sacharidy | 3,54 g |
| – cukry | 2,14 g |
| ––– laktóza | 1,84 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 650 g 650 g roštěnce | Hovězí roštěnec | 650 g |
| 200 ml 200 ml majonézy | Majonéza | 200 g |
| 1-2 KL 1-2 KL kvalitní omáčky Worcestershire (Lea & Perrins) | Worcestrová omáčka | |
| 1 KL 1 KL citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 5 ml |
| 2-3 PL 2-3 PL mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 37.5 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý |