Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný koláč z mandlového těsta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie17 094 kJ /
4 086 kcal
Bílkoviny47,48 g
– z toho živočišné bílkoviny8,34 g
– z toho rostlinné bílkoviny39,14 g
Tuky169,26 g
– nasycené83,11 g
– nenasycené78,95 g
–– mononenasycené57,41 g
–– polynenasycené21,54 g
––– omega 30,91 g
Vláknina57,63 g
Cholesterol 783 mg
Sodík 601 mg
Sůl1,87 g
Sacharidy543,44 g
– cukry354,42 g
––– laktóza1,12 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
120 g 120 g moučkového cukru Cukr bílý 120 g
40 g 40 g oloupaných mletých mandlí Mandle loupané mleté 40 g
120 g 120 g másla Máslo kravské 120 g
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
2 lžičky 2 lžičky kypřicího prášku Kypřící prášek 10 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
8 8 jablek Jablko čerstvé 1200 g
2 lžíce 2 lžíce cukru Cukr bílý 50 g
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
1 lžíce 1 lžíce vanilkového cukru Cukr vanilkový 25 g
150 ml 150 ml vody Voda 150 ml
2-3 lžičky 2-3 lžičky vanilkového pudinkového prášku Puding v prášku 12.5 g
20 g 20 g másla Máslo kravské 20 g
2 lžíce 2 lžíce rumu Rum 34 ml
3 3 jablka Jablko čerstvé 450 g
trocha trocha cukru Cukr bílý
2 lžíce 2 lžíce mandlových lupínků Mandle loupané 30 g
šťáva z 1/2 citrónu Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.