Nutriční hodnoty (Krekry z vinného těsta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 6 835 kJ / 1 634 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 59,12 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 11,88 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 47,24 g |
| Tuky | 37,30 g |
| – nasycené | 21,12 g |
| – nenasycené | 13,22 g |
| –– mononenasycené | 10,19 g |
| –– polynenasycené | 3,04 g |
| ––– omega 3 | 0,44 g |
| Vláknina | 36,50 g |
| Cholesterol | 97 mg |
| Sodík | 61 mg |
| Sůl | 0,14 g |
| Sacharidy | 228,23 g |
| – cukry | 13,37 g |
| ––– laktóza | 6,31 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g špaldové mouky | Mouka špaldová hrubá | 250 g |
| 50 g 50 g žitné mouky | Mouka žitná hladká | 50 g |
| 120 ml 120 ml bílého vína | Víno bílé suché | 120 ml |
| 140 g 140 g řeckého jogurtu | Jogurt řecký 5% | 140 ml |
| 30 g 30 g másla pokojové teploty | Máslo kravské | 30 g |
| sezamová semínka | Sezam loupaný | |
| sůl | Sůl mořská |