Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krekry z vinného těsta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie6 835 kJ /
1 634 kcal
Bílkoviny59,12 g
– z toho živočišné bílkoviny11,88 g
– z toho rostlinné bílkoviny47,24 g
Tuky37,30 g
– nasycené21,12 g
– nenasycené13,22 g
–– mononenasycené10,19 g
–– polynenasycené3,04 g
––– omega 30,44 g
Vláknina36,50 g
Cholesterol 97 mg
Sodík 61 mg
Sůl0,14 g
Sacharidy228,23 g
– cukry13,37 g
––– laktóza6,31 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g špaldové mouky Mouka špaldová hrubá 250 g
50 g 50 g žitné mouky Mouka žitná hladká 50 g
120 ml 120 ml bílého vína Víno bílé suché 120 ml
140 g 140 g řeckého jogurtu Jogurt řecký 5% 140 ml
30 g 30 g másla pokojové teploty Máslo kravské 30 g
sezamová semínka Sezam loupaný
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.