Nutriční hodnoty (Krekry z vinného těsta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 6 835 kJ / 1 634 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 11,88 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 47,24 g |
Tuky | 37,30 g |
– nasycené | 21,12 g |
– nenasycené | 13,22 g |
–– mononenasycené | 10,19 g |
–– polynenasycené | 3,04 g |
––– omega 3 | 0,44 g |
Vláknina | 36,50 g |
Cholesterol | 97 mg |
Sodík | 61 mg |
Sůl | 0,14 g |
Sacharidy | 228,23 g |
– cukry | 13,37 g |
––– laktóza | 6,31 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g špaldové mouky | Mouka špaldová hrubá | 250 g |
50 g 50 g žitné mouky | Mouka žitná hladká | 50 g |
120 ml 120 ml bílého vína | Víno bílé suché | 120 ml |
140 g 140 g řeckého jogurtu | Jogurt řecký 5% | 140 ml |
30 g 30 g másla pokojové teploty | Máslo kravské | 30 g |
sezamová semínka | Sezam loupaný | |
sůl | Sůl mořská |