Nutriční hodnoty (Skořicová bábovka s jablky (bez vajec))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 836 kJ / 4 263 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 127,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 127,50 g |
Tuky | 105,56 g |
– nasycené | 8,84 g |
– nenasycené | 74,47 g |
–– mononenasycené | 9,39 g |
–– polynenasycené | 65,08 g |
––– omega 3 | 10,12 g |
Vláknina | 98,45 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 169 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 651,50 g |
– cukry | 181,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 hrnku 1/2 hrnku žitné mouky | Mouka žitná hladká | 125 g |
2 hrnky 2 hrnky špaldové mouky | Mouka špaldová hrubá | 500 g |
3 3 nahrubo nastrouhaná jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
1 hrnek 1 hrnek rostlinného mléka | Nápoj sójový | 250 ml |
1 lžíce 1 lžíce mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 15 g |
1 lžička 1 lžička přírodního vanilkového aroma | Aroma vanilkové | 5 ml |
1 1 prášek do pečiva bez fosfátů | Kypřící prášek bez fosfátů | |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje z vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 125 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku třtinového cukru | Cukr třtinový | 125 g |