Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Skořicová bábovka s jablky (bez vajec))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie17 836 kJ /
4 263 kcal
Bílkoviny127,50 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny127,50 g
Tuky105,56 g
– nasycené8,84 g
– nenasycené74,47 g
–– mononenasycené9,39 g
–– polynenasycené65,08 g
––– omega 310,12 g
Vláknina98,45 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 169 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy651,50 g
– cukry181,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 hrnku 1/2 hrnku žitné mouky Mouka žitná hladká 125 g
2 hrnky 2 hrnky špaldové mouky Mouka špaldová hrubá 500 g
3 3 nahrubo nastrouhaná jablka Jablko čerstvé 450 g
1 hrnek 1 hrnek rostlinného mléka Nápoj sójový 250 ml
1 lžíce 1 lžíce mleté skořice Skořice ceylonská mletá 15 g
1 lžička 1 lžička přírodního vanilkového aroma Aroma vanilkové 5 ml
1 1 prášek do pečiva bez fosfátů Kypřící prášek bez fosfátů
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje z vlašských ořechů Vlašské ořechy 125 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku třtinového cukru Cukr třtinový 125 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.