Nutriční hodnoty (Skořicová bábovka s jablky (bez vajec))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 17 836 kJ / 4 263 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 127,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 127,50 g |
| Tuky | 105,56 g |
| – nasycené | 8,84 g |
| – nenasycené | 74,47 g |
| –– mononenasycené | 9,39 g |
| –– polynenasycené | 65,08 g |
| ––– omega 3 | 10,12 g |
| Vláknina | 98,45 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 169 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 651,50 g |
| – cukry | 181,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku žitné mouky | Mouka žitná hladká | 125 g |
| 2 hrnky 2 hrnky špaldové mouky | Mouka špaldová hrubá | 500 g |
| 3 3 nahrubo nastrouhaná jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
| 1 hrnek 1 hrnek rostlinného mléka | Nápoj sójový | 250 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 15 g |
| 1 lžička 1 lžička přírodního vanilkového aroma | Aroma vanilkové | 5 ml |
| 1 1 prášek do pečiva bez fosfátů | Kypřící prášek bez fosfátů | |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje z vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 125 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku třtinového cukru | Cukr třtinový | 125 g |